Skip to content

Behandeling tegen stress in Alphen-Chaam

In ons dagelijks leven waar van je verwacht wordt dat je goed bent opgewassen tegen alle hectiek (en werkdruk) ervaren we vaak stress. Langdurige stress is niet gezond en gaat regelmatig gepaard met nare klachten. Je slaapt slechter of onregelmatig en fysieke klachten kunnen een gevolg zijn. Als je op zoek bent naar een behandeling tegen stress in Alphen-Chaam, nodig ik je graag uit in mijn praktijk. Samen kijken we welke behandeling geschikt is om jou van de stressklachten af te helpen.

Over stillness & motion

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Dagmar Chittka en met Stillness & Motion help ik mensen met allerlei soorten klachten. Zowel man, vrouw, jong en oud kunnen bij mij terecht voor een behandeling tegen stress in Alphen-Chaam. Mijn behandelingen worden vaak als meditatief ervaren en duren 60 of 90 minuten. Tijdens deze behandelingen maak ik gebruik van verschillende technieken uit de Cranio Sacraal therapie: diep spierwerk, fascia release en eventueel somato emotional release. De behandelingen kenmerken zich door een zachte aanraking en brengen het lichaam in een staat van rust die helend werkt.

Effecten van de behandeling

De behandeling stem ik af op jouw klacht(en). De effecten zijn bij iedereen dus weer anders. Over het algemeen merk je onder andere:
  • Dat er meer ruimte is in je lichaam én leven
  • Dat weerstanden en blokkades minder worden
  • Dat je je vrolijker en opgewekter voelt
  • Dat je je energieker en vitaler voelt
  • Dat je anders tegen dingen aan gaat kijken
  • Fysieke klachten nemen af
  Behandeling tegen stress

  Maak nu een afspraak voor een intakegesprek

  Gaan dingen in jouw leven niet op de manier waarop je wilt dat ze gaan? En ervaar je veel stress? Dan kan een behandeling tegen stress in Breda bij Stillness & Motion jou helpen. Maak nu een afspraak voor een intakegesprek via de telefoon of de mail.