Skip to content

Healing Breda

Welkom bij Stillness & Motion. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden voor healing in Breda, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef meditatieve behandelingen die het zelfhelend vermogen van jouw lichaam stimuleren. Maak nu een afspraak voor een intakegesprek!

Mijn werkwijze

Mijn naam is Dagmar Chittka. In mijn praktijk geef ik cranio sacraal behandelingen ter verbetering van allerlei soorten klachten. De duur van de behandeling wordt mede bepaald door de aard van de klachten. Dit kan van alles zijn, van stressgerelateerde klachten en emotionele klachten tot fysieke klachten. In een intakegesprek bespreken we eerst wat jouw klachten zijn en of deze aansluiten op mijn behandelmethoden. Wanneer het intake gesprek positief verloopt, starten we de behandelingen. Meestal zijn er een aantal behandelingen nodig, zoals 4 of 5, om de gewenste verbetering op te laten treden. Ik behandel iedereen in mijn praktijk: man, vrouw, jong of oud. Iedereen is in principe welkom voor healing in Breda.

Veranderingen tot celniveau

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niet lekker in je vel zit. Je ondervindt bijvoorbeeld veel stress, slaapt niet goed of voelt je emotioneel gespannen. Maar ook fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld pijn in je rug, nek of schouder kunnen bijdragen aan een vervelend gevoel. Ik onderzoek graag samen met jou waar de klachten vandaan komen en hoe we deze kunnen behandelen door middel van bijvoorbeeld bodywork. De behandeling vindt vervolgens plaats in een rustig ingerichte kamer waar je plaatsneemt op een speciale behandeltafel. Door de lichte fysieke aanrakingen en technieken zal je ervaren dat het ook anders kan. De veranderingen treden op tot celniveau.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wil jij weten of healing in Breda iets voor jou is? Schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je mij bereiken via de telefoon of de mail.

DSC03918