Skip to content

Cranio Sacraal behandeling in Alphen-Chaam

Welkom bij Stillness & Motion, de praktijk waar je een cranio sacraal behandeling in Breda kunt ervaren en ondergaan. Een therapievorm waarbij door middel van fysieke aanrakingen jouw systeem op alle niveaus vrij wordt gemaakt.

Wat is cranio sacraal therapie?

Cranio Sacraal therapie komt voort uit de osteopathie. Door middel van lichte, fysieke aanrakingen rondom je zenuwstelsel en hersenen bereik je een diepe ontspanning en kom je tot de kern. De behandeling heeft diverse effecten, één daarvan is het optreden van een ‘stillpoint’. Dit effect treedt op tijdens de behandeling en is een kortdurende periode waarbij je hoofd leeg raakt en het ritme vrijwel stil ligt. Tijdens een stillpoint kan het lichaam zich optimaal herstellen.

Hoe gaat een meditatieve behandeling in zijn werk?

Voordat we beginnen met een cranio sacraal behandeling in Breda, voer ik eerst een intakegesprek met je. Tijdens dit gesprek bespreken we onder andere jouw  klachten en onderzoek ik of mijn behandelmethode geschikt is. Om de beoogde verbetering te bereiken, is vaak een traject nodig van een aantal behandelingen. Na 4 a 5 behandeling evalueren we of jouw klachten verbeterd zijn. De behandeling gebeurt op een speciale behandeltafel, je ligt op je rug met comfortabele kleding aan. Afhankelijk van jouw soort klacht(en) werk ik met diverse technieken uit de cranio sacraal therapie, diep spierwerk, fascia release en eventueel somato emotional release.

Welke klachten ondervind jij?

  • Heb je last van stress?
  • Slaap je slecht?
  • Voel je je emotioneel gespannen?
  • Heb je fysieke klachten?
  • Maak je je zorgen?
  • Heb je een zwak immuunsysteem?

Wanneer je één of meerdere vragen met een ‘ja’ kunt beantwoorden, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk te Breda voor een cranio sacraal behandeling. Maak nu een afspraak met mij via de telefoon of de mail.