Skip to content

Behandeling tegen stress in Ulvenhout

Stress is een veelvoorkomende klacht, vooral in een maatschappij als deze waarin veel van je wordt verwacht. Wanneer je langdurig last hebt van stress brengt dit allerlei vervelende klachten met zich mee. Je slaapt slechter en kunt last krijgen van fysieke klachten. Wanneer je op zoek bent naar een behandeling tegen stress in Breda, nodig ik je graag uit in mijn praktijk. Samen kijken we welke behandeling geschikt is om jou van de stressklachten af te helpen.

Behandeling tegen stress

Over stillness & motion

Ik stel mij graag aan je voor. Mijn naam is Dagmar Chittka, in Stillness & Motion help ik mensen met allerlei soorten klachten. Zowel man, vrouw, jong en oud kunnen bij mij terecht voor een behandeling tegen stress in Breda. Ik geef meditatieve behandelingen met een duur van 60 of 90 minuten. Tijdens deze behandelingen maak ik gebruik van verschillende technieken uit de Cranio Sacraal therapie: diep spierwerk, fascia release en eventueel somato emotional release.

Effecten van de behandeling

De behandeling stem ik af op jouw klacht(en). De effecten zijn bij iedereen dus weer anders. Over het algemeen merk je onder andere:
  • Dat er meer ruimte is in je lichaam én leven
  • Dat weerstanden en blokkades minder worden
  • Dat je je vrolijker en opgewekter voelt
  • Dat je je energieker en vitaler voelt
  • Dat je anders tegen dingen aan gaat kijken
  • Fysieke klachten nemen af

  Maak nu een afspraak voor een intakegesprek

  Gaan dingen in jouw leven niet op de manier waarop je wilt dat ze gaan? En ervaar je veel stress? Dan kan een behandeling tegen stress in Breda bij Stillness & Motion jou helpen. Maak nu een afspraak voor een intakegesprek via de telefoon of de mail.